Een verlovingsring dragen zonder dat je het zelf weet?
 02-12-2020  DIY(8) inspiratie(21) juwelen(16)

Het kan! En is meteen een leuk idee om je toekomstige echt he-le-maal versteld te doen staan! Dus plan je om ooit die ene vraag te stellen? Dan is dit misschien wel een idee voor jou. Lees hier alvast hoe Terry het aanpakte.

Toen Terry en zijn vriendin, Anna, een jaar samen waren gaf hij haar een zelfgemaakt juweel. Een hanger dat hij had gemaakt uit een bijzondere Tasmaanse houtsoort. Een juweel dat ze sindsdien altijd droeg en overal met haar meeging, zelfs op de meest verre reizen. Maar wat ze niet wist, was dat er al die tijd in de houten hanger haar eigen verlovingsring verborgen zat...

Hanger Terry - Anna Copyright Kos

Hoewel het voor Terry tijdens douanecontroles regelmatig spannend was, werd het kleinood gelukkig nooit ontdekt... tot ze anderhalf jaar later samen op een idyllische plaats in Schotland waren. Hij vroeg haar om de ketting uit te doen, zodat hij de kans kreeg om de ring te "bevrijden" en stelde vervolgens dé vraag die werd beantwoord met een volmondige "ja". Het Australische koppel was daarmee meteen verloofd en de toekomstige bruid kon haar ogen niet geloven. Al die tijd had ze eigenlijk al een verlovingsring bij haar, zonder dat ze het zelf wist.

En als je erover nadenkt is dat best wel een slimme oplossing. Zo heb je steeds de vrijheid om te beslissen waar en wanneer je de vraag stelt, je hebt immers de ring steeds op zak. Een zorg minder en meteen ook erg "mindful" door in het hier en nu pas te beslissen wanneer je die ene vraag wil stellen. Als dat geen win-winsituatie is!

(bron: BBC)


Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hey! Ik ben Kristien. Welkom op mijn blog. Een platform vol inspirerende en motiverende verhalen over zelfzorg, creativiteit, uitdagingen en zelfontwikkeling.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Categorieën


Laatste Posts

Lichtpuntjes ontvangen?

Krijg gratis toegang tot de Lichtpuntjesbibliotheek met freebies voor het versterken van jouw mentaal welzijn!

Door op “inschrijven” te klikken ga je ermee akkoord dat ik je mag verblijden met mijn Lichtpuntjes in je mailbox.

Lichtpuntjes worden max. 2 keer per maand verzonden. Uitschrijven kan steeds via de magische uitschrijflink die je onderaan iedere mail vindt.