CURSUSSEN & WORKSHOPS

Mindfulness & Geluk op het werk E-Cursus

Stress op het werk, wie kent het tegenwoordig niet? In onze huidige maatschappij is de prestatiedruk enkel maar toegenomen: meer presteren in minder tijd, meer bereikbaarheid, meer taken, meer flexibiliteit, meer deadlines, meer verantwoordelijkheid, meer werkuren,… Stress is in zekere mate goed voor een (werk)mens, maar zoals het met alles is, is ook hier het adagium “overdaad schaadt” van toepassing. Het gaat ten koste van onze eigen gezondheid, van het échte contact met onszelf en wie we zijn, van de contacten met onze geliefden en vooral ten koste van ons “leven”.

Heart Journaling

E-Course

Heart Journaling is een manier om aan zelfzorg te doen en tijd te nemen voor jezelf. Het geeft (innerlijke) rust en creëert afstand want het is uit je hoofd, op je blad in de wereld. Vooral het maakproces werkt verlichtend. Het doel is dan ook niet om een meesterwerk te maken, maar om te genieten van het creatieve proces. Iedereen kan het! Het hebben van creatieve vaardigheden is dan ook geen vereiste. Het is iets wat door en voor jezelf wordt gemaakt in een veilige omgeving waarin je helemaal jezelf mag zijn.

Burn-out Praatgroep

Heb je een burn-out, denk je er tegenaan te lopen of ken je iemand in je naaste omgeving die hiermee kampt? Dan kan de Burn-out Praatgroep een hulpmiddel zijn voor jou.

Een burn-out zorgt niet alleen voor fysieke en mentale moeilijkheden, maar ook voor onbegrip en frustraties evenals het hebben van vragen, twijfels en onzekerheden. Daarnaast kan, ondanks de goede bedoelingen en steun van de naaste omgeving, een gevoel van “eenzaamheid” ontstaan omdat ze niet hetzelfde doormaken.

Afspreken met gelijkgezinden kan dan een houvast bieden. Ga samen met lotgenoten op weg en leer tijdens dit “ontmoeten” over jezelf, je burn-out en “ont-moeten”.

Nieuwe cursussen & workshops: mis ze niet!

In tegenstelling tot mijn kat op deze foto, Muesli, werk ik constant hard aan het maken van nieuwe cursussen. Het aanbod verandert dus regelmatig.

Wil je graag op de hoogte worden gehouden wanneer er iets nieuws verschijnt? Volg me dan op sociale media:

Of schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief.

Door op inschrijven te klikken ga je ermee akkoord dat ik een nieuwsbrief in je inbox mag droppen. Liever geen nieuws meer? Dan kan je steeds terecht bij de uitschrijflink onderaan iedere mail. Maar wie weet wat voor leuks je dan mist!