Cursussen & Workshops

Writefulness

In Writefulness (of meditatief schrijven) leer je niet alleen jezelf (beter) kennen en gebeurtenissen in je leven een plaats te geven, maar ook om je hoofd leeg te maken en meer tot jezelf te komen in deze razende wereld. Dit alles met behulp van iets simpel als pen en papier.

Doorheen 7 delen maak je in deze cursus een reis naar je innerlijke zelf. Dankzij verschillende schrijftechnieken en oefeningen duik je in gedachten, herinneringen, gebeurtenissen en emoties. Je duikt dieper dan wat er enkel aan de oppervlakte aanwezig is en leert een methode die je voor de rest van je leven kan blijven gebruiken.

Je maakt een reis voor en door jezelf, waarbij je jouw geest temt met je pen!

Heart Journaling

E-Course

Heart Journaling is een manier om aan zelfzorg te doen en tijd te nemen voor jezelf. Het geeft (innerlijke) rust en creëert afstand want het is uit je hoofd, op je blad in de wereld. Vooral het maakproces werkt verlichtend. Het doel is dan ook niet om een meesterwerk te maken, maar om te genieten van het creatieve proces. Iedereen kan het! Het hebben van creatieve vaardigheden is dan ook geen vereiste. Het is iets wat door en voor jezelf wordt gemaakt in een veilige omgeving waarin je helemaal jezelf mag zijn.

Time To Slow Down

Ken je dat gevoel alsof het leven aan je voorbij raast? Dat je er stiekem van droomt een octopus te zijn, zodat je meerdere taken gelijkertijd kan afwerken en je zo hopelijk meer tijd kan overhouden voor jezelf en wat echt belangrijk is?


Dat je de me-time momentjes van de afgelopen tijd op een hand kan tellen en je jezelf uit het oog verliest?


Of dat er recent zoveel in je leven is gebeurd dat je het gevoel hebt dat de grond onder je voeten verdwijnt en je extra hard moet trappelen om boven water te blijven?


Kortom, dat het leven maar voorbij holt maar jij niet je leven leeft?


Dan is deze Time To Slow Down cursus (en Starter Kit) iets voor jou.