Time To Slow Down Starter Kit

Time To Slow Down?

Ken je dat gevoel alsof het leven aan je voorbij raast? Dat je er stiekem van droomt een octopus te zijn, zodat je meerdere taken gelijkertijd kan afwerken en je zo hopelijk meer tijd kan overhouden voor jezelf en wat echt belangrijk is?


Dat je de me-time momentjes van de afgelopen tijd op een hand kan tellen en je jezelf uit het oog verliest?


Of dat er recent zoveel in je leven is gebeurd dat je het gevoel hebt dat de grond onder je voeten verdwijnt en je extra hard moet trappelen om boven water te blijven?


Kortom, dat het leven maar voorbij holt maar jij niet je leven leeft?


Dan is deze Time To Slow Down cursus (en Starter Kit) iets voor jou. Dit is geen standaard zelfhulpboek, maar wel een zelfstartboek. Ga dan ook meteen van start met handvaten, tips en oefeningen om je te helpen vertragen, ont-moeten en maken van bewuste keuzes.


Het boek telt ongeveer 80 blz met de optie tot aanvullen met eigen notities en bestaat uit 3 delen. Deel 1: het Slow Down-recept, Deel 2: Slow-oefeningen en Deel 3: Slow-Flow.

Vertraag, onthaast en ont-moet dankzij de Starter Kit

De inhoud

Wat vind je in het startpakket?

Time To Slow Down – Zelfstartboek

Een fysiek exemplaar van het boek "Time To Slow Down". Dit is geen standaard zelfhulpboek maar een "zelfstartboek". Zo kan je meteen van start met handvaten, praktische tips en oefeningen die je helpen vertragen, ont-moeten en het maken van bewuste keuzes. Het boek telt ongeveer 80 blz met de optie tot aanvullen met eigen notities.

Slow Down Armband

Om je een steuntje in de rug te geven en doorheen de dag je te helpen herinneren aan je Slow Down-intenties is er deze leuke armband met sterling zilver (.925) "Slow Down"- bedel. De armband is voorzien van een stainless steel stopper zodat het makkelijk om je pols past.

Lekker Zen Thee Bio

Kom helemaal tot rust dankzij deze overheerlijke rustgevende kruidenthee van "De Kleine Theeboom" uit Borgloon. Dankzij passiebloem, citroenmelisse, kamille, citroengras, linde en sinaasappelschil heb je meteen een ideaal Zen-momentje.

Lighttalk – Kaars met een boodschap

Maak het extra gezellig met de Lighttalk-kaars. Een handgemaakte kaars uit 100% natuurlijke was (sojawas of koolzaadwas) voorzien van een knisperende houtwiek en een heerlijke geur. Voorzien van een random leuke Slow Down-boodschap als geheugensteuntje.

Natuursteen

Een leuke natuursteen met een dubbele kracht. Want niet alleen ontvang je een random natuursteen met een specifieke betekenis die je steun en kracht kan geven, maar door het zichtbaar bewaren ervan of op een locatie zoals je broekzak of schoen heb je meteen ook een extra onthaast-reminder op zak.

Let's Slow Down!

"Yes Yes Yes… Slow Down … dat is wat ik nood aan heb en wil gaan doen." Als dit je gedacht is twijfel dan niet langer en ga voor jouw eigen Starter Kit.

Deze geweldige Starter Kit is voor slechts 75,00 euro incl btw, excl verzendkosten de jouwe of liever iemand plezier doen als kadootje? Want dat kan natuurlijk ook 😉