Laat me je verblijden met Lichtpuntjes…

Lichtpuntjes zijn persoonlijke e-mails van mezelf aan jou gericht.

Het zijn geen standaard nieuwsbrieven, maar boodschappen geschreven vanuit mijn hart.

Het zijn verhalen over wat het vraagt om een zachtaardig, liefdevol, perfectionistisch en hartgeoriënteerd creatief persoon te zijn in deze wereld. Mijn ervaringen, mijn bezorgdheden, het goede en het onaangename, maar vooral: mijn inzichten, mijn handvaten, mijn kennis.

Hoewel het verhalen zijn over mijn leven, hoop ik dat je een deel van jezelf erin mag herkennen, en mijn Lichtpuntjes wat "verlichting" in je leven brengen. Zodat we allemaal wat licht mogen zien waar het soms donker aanvoelt en we onszelf lichter kunnen voelen.

Zelf hou ik ook absoluut niet van spam, daarom zullen er maar maximum 2 brieven per maand worden verzonden. Voel je, je voldoende verlicht? Dan is er nog altijd die magische "uitschrijflink" onderaan iedere mail.

Maar ik hoop oprecht dat je nog heel lang mijn metgezel mag zijn op onze reis doorheen het leven. Dat we samen door weer en wind de landschappen mogen ontdekken: van de diepste dalen, over de mooiste grasvelden naar de hoogste bergtoppen met regenachtige momenten, winterse buien maar vooral de warme zonnestralen.

Dus relax, neem een lekkere tas koffie, thee of chocomelk, neem een momentje voor jezelf en laat mijn persoonlijke brieven je verlichten.

Veel liefs en licht,

Kristien

P.S. Wil je graag eerst een voorbeeld zien van een Lichtpuntje? Klik dan hier.

P.S.2: Schrijf je in en krijg bij het eerstvolgende Lichtpuntje dat je ontvangt toegang tot de Lichtpuntjesbibliotheek. Dit is mijn online bibliotheek vol met freebies voor het versterken van jouw mentaal welzijn. He-le-maal gratis!

Door op "inschrijven" te klikken ga je ermee akkoord dat ik je mag verblijden met mijn Lichtpuntjes in je mailbox.

Lichtpuntjes worden max. 2 keer per maand verzonden. Uitschrijven kan steeds via de magische uitschrijflink die je onderaan iedere mail vindt.