Writefulness

Wat is Writefulness?

In Writefulness (of meditatief schrijven) leer je niet alleen jezelf (beter) kennen en gebeurtenissen in je leven een plaats te geven, maar ook om je hoofd leeg te maken en meer tot jezelf te komen in deze razende wereld. Dit alles met behulp van iets simpel als pen en papier.

Doorheen 7 delen maak je in deze cursus een reis naar je innerlijke zelf. Dankzij verschillende schrijftechnieken en oefeningen duik je in gedachten, herinneringen, gebeurtenissen en emoties. Je duikt dieper dan wat er enkel aan de oppervlakte aanwezig is en leert een methode die je voor de rest van je leven kan blijven gebruiken. Je maakt een reis voor en door jezelf, waarbij je jouw geest temt met je pen!

Waarom Writefulness ?

JEZELF (BETER) LEREN KENNEN

VERLAAG JE STRESSNIVEAU

TIJD VOOR JEZELF

HELDER KRIJGEN VAN GEDACHTEN EN EMOTIES

LEREN OMGAAN MET EMOTIES

SCHRIJVEN LUCHT OP

BEWAREN VAN HERINNERINGEN

MENTALE GEZONDHEID

HULP BIJ VERWERKING

Writefulness: wat houdt het in?

In onze huidige maatschappij hollen en bollen we maar verder. Dikwijls leven we niet maar worden we geleefd waardoor we onszelf uit het oog verliezen. We weten niet goed meer wie we zijn, wat we willen of hebben moeite met bepaalde gebeurtenissen een plaats te geven.

Om dan nog maar te zwijgen over die altijd malende geest die te pas en te onpas ons herinnert aan dingen die we nog moeten doen, hoe we iets hadden moeten zeggen of doen maar niet deden, over onze angsten en onzekerheden, over grote en kleine problemen, over ons verleden en de toekomst, … Als we nu maar eens af en toe ons hoofd konden "muten".

Helemaal muten zal waarschijnlijk nooit lukken, maar wat wél kan is leren om pas op de plaats te maken zodat je uit je hoofd komt en in je leven stapt. En daarmee kan een methode als meditatief schrijven je helpen. De dingen van je afschrijven, analyseren en vervolgens plaatsen om verder te kunnen.

In dit boek reizen we samen doorheen 7 hoofdstukken naar ons innerlijke zelf. We leren vertragen en behandelen verschillende thema's waarbij we worden uitgedaagd door oefeningen die misschien niet altijd voor de hand liggend zijn, maar ons verder doen nadenken.

Dit boek is voor iedereen met een verlangen naar meer innerlijke rust, mentale zelfzorg en zelfinzicht. Al schrijvend komen we dieper tot onszelf en dat met iets simpel als pen en papier.

Voordelen

Op je eigen tempo

De verschillende oefeningen maak je op je eigen tempo. Elk hoofdstuk heeft een afgerond thema en vormt een nieuwe dag in je schrijfreis. Bepaal zelf waar en wanneer. Er is geen tijdslimiet. Gelukkig want er is al genoeg druk in de maatschappij!

Kennis voor altijd

Al schrijvend de dingen van je af leren zetten is een methode die je voor de rest van je leven kan blijven gebruiken. De oefeningen geven je vast ook inspiratie om op jezelf nadien verder te reizen.

100% Exclusief

Al mijn kennis gedeeld op een persoonlijke wijze. Geen droge, saaie (leer)stof maar menselijk gebracht. Hoewel we niet fysiek samen zijn, toch samen op pad!

Bestellen

Ongetwijfeld denk je nu "Yezzz dat wil ik!" wel twijfel dan niet langer. Je kan deze cursus in boekvorm makkelijk bestellen.

Wat krijg ik? Writefulness is een fysiek boek in A5-formaat van ongeveer 70 blz. bestaande uit 7 hoofdstukken en bestaat hoofdzakelijk uit oefeningen, oefeningen, oefeningen,… Ik zei het al: we gaan onszelf uitdagen op onze reis!

En ohja niet vergeten: deze cursus is gedrukt op milieuvriendelijk papier gemaakt uit 100% landbouwafval en 100% groene energie, chloorvrij.

Wat kost het? 22 euro incl btw excl verzending.

Hoe komt al dat goeds tot bij mij? Awel, je stopt het in je winkelmandje en rekent af. Zodra alles is ontvangen, wordt je bestelling uiterlijk binnen de 3 werkdagen per postduif verzonden tot het opgegeven adres.

En ben ik dan vertrokken of kost het me nog iets? Met Writefulness heb je jouw persoonlijke (reis)gids bij de hand. Je dient enkel nog te investeren in schrijfmateriaal (schrijfstok en -blok) naar keuze. Yup the old fashioned way dus!

Product in de kijker

90 Zielvangers-set

Wil je jezelf (nog) beter leren kennen? Wil je graag extra's om mee op weg te gaan op jouw schrijfreis? Of liever nog wat nieuwe of extra thema's, nadenkertjes, reflecties, etc om in jouw (He)Art Journaling mee aan de slag te gaan? Dan zijn deze 90 Zielvangers zeker iets voor jou!

Elke kaart uit deze set zet je aan tot nadenken, stilstaan en geeft je inzichten over jezelf. Zo (her)ontdek je steeds meer over jezelf, je principes, je dromen en wensen, … kortom kom je steeds dichter bij je ziel en wie je werkelijk bent.

De kaarten zijn erg divers: faalangst, perfectionisme, je beeld over jezelf en anderen, stress en piekeren zijn slechts enkele thema’s. Uiteraard zijn ze ook los te gebruiken, zonder toepassing binnen (He)Art Journaling of Writefulness.

Graag meer weten? Klik dan hier.