Vertel jouw verhaal met een betekenisvol juweel!

Juwelen met een persoonlijke meerwaarde. Dat is hun kracht!

Laat mijn juwelen een manier zijn om je

te helpen reflecteren over je eigen verhaal,

een uiting te zijn van mijlpalen, iets over jezelf te tonen en

een bron te zijn voor kracht, geloof,

hoop en je emoties.

Laatste nieuwe producten

Handgemaakte juwelen van duurzame materialen

Veilig betalen

Regelmatig nieuwe producten

in de shop

Steeds leuk verpakt. Leuk om te krijgen en om te schenken

Shop naar categorie

Armbanden
Oorbellen
Kettingen
Ringen

Shop naar collectie


Geboorte, moedermelk, meterschap, baby-/

kinderjuweel, familiejuweelHerinnering:

rouw-/

asjuweelFeel Good &

Casual/chic


Geniet van jouw persoonlijke juweelgelukskes

Product in de kijker

Moedermelkjuweel

Jouw moedermelk als aandenken in een juweel? Dat kan! Door een conserveer- en verhardingstechniek kan moedermelk verwerkt worden en is het bestand tegen de meeste invloeden van buitenaf. Het uiteindelijk resultaat zoals de kleur is steeds uniek. Dit is afhankelijk van een aantal factoren zoals o.a. het bewaren van de moedermelk (vers/diepgevroren), voedselopname, samenstelling, moment afkolving, etc en kan dus variëren vb. helder wit, romig, roze schijn. Dit maakt alles nog extra persoonlijk! Niet te vergeten dat het in een handgemaakt juweel wordt verwerkt.

Het meest favoriete item van mijn klanten? Deze sterling zilveren oorbelknopjes van 6mm. Simpel maar o zo stijlvol én super makkelijk te combineren met elke outfit!

Geen borstvoeding? Geen probleem! Ik bekijk graag samen met jou andere mogelijkheden zoals het verwerken van een haarlokje.

Ontmoet de ontwerpster

Hey! Ik ben Kristien. Al mijn hele leven ben ik begeesterd door juwelen en het ontwerpen ervan. Ik volgde dan ook al meerdere cursussen zoals onder andere edelsmeden- en verloren wastechnieken. Dankzij de hulp van mijn handige vader zag in 2020 mijn eigen atelier in Hasselt (België) het levenslicht.

Wat mijn ontwerpen betreft verwijs ik graag naar Beth Kempton in haar boek "Wabi Sabi":

"Als een pottenbakker een reeks potten maakt, streeft hij niet naar perfectie in de vorm van symmetrie en uniformiteit. Als dat zo was, zou hij wel een machine gebruiken. Hij streeft naar natuurlijke schoonheid, een teken dat het met de hand is gemaakt en doordrenkt is van gevoel."

En dat is exact waar ik voor sta. Alle producten zijn dan ook met de hand gemaakt. Dit maakt van elk exemplaar meteen een uniek stuk.

Het juweel dat jou aanspreekt, vertelt iets over jezelf

Mijn filosofie
Juwelen zijn meer dan een sieraad. Ze vertellen een verhaal, ons verhaal. Zo worden zij een verlengstuk van onszelf.
Met juwelen kunnen we onszelf uiten in wie we zijn. Laat je eigenheid zien met juwelen. Wees wie je bent, geniet van elke dag en straal!
Juwelen als onuitputtelijke bron. Laat in een snel veranderende en drukke wereld vol onzekerheden juwelen een houvast bieden in moeilijke tijden en dankbaarheid bij goede momenten.
Juwelen zijn stukken die gekoesterd en nagelaten kunnen worden. Zo worden sommige stukken, erfstukken en worden ze extra verrijkt door hun betekenis, verhaal en/of herinnering.
Krachtpunten

Handgemaakt in eigen micro-atelier

Lokaal, kleine Belgische onderneming
Gebruik duurzame materialen zoals sterling zilver (.925) en sterling zilver verguld (geelgoud, 24k, tenzij anders vermeld)
Mogelijkheid tot gravure: handschrift gravure, vingerafdruk gravure
Mogelijkheid tot gepersonaliseerde wijzigingen op maat (indien vermeld)
Steeds leuk verpakt. Leuk om te krijgen en om te geven. Indien van toepassing: met persoonlijke boodschap i.v.m. het juweel

Meld je aan voor mijn Lichtpuntjes

Ontvang een Lichtpuntje in je mailbox en krijg toegang tot de gratis Lichtpuntjesbibliotheek. Door op "inschrijven" te klikken ga je ermee akkoord dat ik je mag verblijden met mijn Lichtpuntjes in je mailbox.

Lichtpuntjes worden max. 2 keer per maand verzonden. Uitschrijven kan steeds via de magische uitschrijflink die je onderaan iedere mail vindt. (Privacy Policy) Nog niet zeker wat Lichtpuntjes zijn? Klik dan hier.

Jij bent GOUD waard!

Bedankt dat je shopt bij een kleine, Belgische onderneming.

Het is dankzij jou dat ik mijn droom kan waarmaken. Jij bent geweldig!

1000 keer bedankt voor jouw steun, dit betekent ontzettend veel voor mij.