Portfolio

Hieronder vind je een overzicht van mijn handgemaakte, gepersonaliseerde juwelen

Moedermelkjuweel

Setje bestaande uit: 2 verschillende oorbellen gemaakt uit Sterling zilver (.925) en waarin moedermelk werd verwerkt. Een paar oorbellen zijn subtiele knopjes van 6 mm, het andere werd gepersonaliseerd door de initialen van beide ouders te verbinden gecombineerd met een zetkastje gevuld met moedermelk als verwijzing naar hun kinderen.

Liefde voor een paard

Setje bestaande uit: oorbellen, ketting en armband. Gemaakt uit Sterling zilver (.925) waarbij de initialen van eigenaar en paard samen werden verwerkt tot een hoefijzer. Er werd paardenhaar verwerkt in de ketting en armband.

Geboortejuwelen

Setje bestaande uit: armband voor moeder, vader en dochter gemaakt uit sterling zilver verguld met 24k goud. De naam werd gegraveerd in de lay-out van het geboortekaartje. De baby-armband werd zodanig gemaakt dat het kan meegroeien met het kind. In de armbandjes werd een rozenkwartssteentje verwerkt.

Trouwjuwelen

Als trouwjuweel een hangertje en armband uit Sterling zilver (.925) met 24k goud. Het logo van de huwelijksuitnodiging werd in de hanger gegraveerd en afgewerkt met een peach zircoon. Voor de armband werd een zelfgekozen tekst gegraveerd in het handschrift van de toekomstige echtgenoot en op de achterzijde voorzien van de huwelijksdatum.

Doopjuweel

Baby-armband. De naam werd gegraveerd in de lay-out van het geboortekaartje. De baby-armband werd zodanig gemaakt dat het kan meegroeien met het kind. In de armband werd een rozenkwartssteentje verwerkt.

Liefde voor het kind

Als geboortegeschenk een hangertje uit Sterling zilver (.925) met de naam van het zoontje gegraveerd.

De naam werd gegraveerd uit het handschrift van de papa.

Liefde voor de partner

Sterling zilveren ketting waarin de vingerafdruk van de partner werd gegraveerd en afgewerkt met een geboortesteen.

Liefde voor de kinderen

Sterling zilveren (.925) ketting met gepersonaliseerde hanger. De initialen van de drie kinderen werden met mekaar verweven tot een mooi geheel en vervolgens gegraveerd op de hanger. De ketting werd aangevuld met de 3 geboortestenen van de kinderen.

Liefde voor de kleinkinderen

Sterling zilveren (.925) hanger met een gegraveerde tekening die de kleinkinderen maakten. Op de achterzijde werden de namen toegevoegd en het geheel werd afgewerkt met de geboortestenen van de kleinkinderen.

Liefde voor katten

Sterling zilveren (.925) hanger gegraveerd met een liefde voor katten gerelateerde afbeelding aangevuld met de namen van de kittens.

Afscheid van een geliefd huisdier

Sterling zilveren (.925) hanger gepersonaliseerd met de naam van de overleden hond, afgewerkt met een hartje en een algemene pootafbeelding.

Hangerontwerpen

Diverse hangers gemaakt uit Sterling zilver (.925) en/of verguld.

Ringontwerpen

Diverse ringen gemaakt uit Sterling zilver (.925) en/of verguld.

Varia

Juwelen gemaakt uit Sterling zilver (.925) en/of verguld.