Verzending

Wanneer?

Je bestelling wordt verzonden binnen de 1 tot 3 werkdagen.

Let op, je pakket wordt pas verzonden van zodra je betaling volledig werd ontvangen.

Indien wegens onvoorziene omstandigheden het niet mogelijk is om binnen de standaardtermijnen te verzenden, zal je hiervan per mail worden verwittigd.

Maatwerk

Producten die om maatwerk vragen hebben een afwijkende leveringstermijn. Zij worden aldus NIET verzonden volgens bovenstaande standaardtermijnen. Indien het product maatwerk betreft zal dit in de webshop worden aangegeven, evenals de voorziene leveringstermijn. Doorgaans kan je rekenen op max. 6 weken, afwijkingen zijn echter mogelijk. Is er meer tijd nodig dan de aangegeven termijn, dan zal je hiervan op de hoogte worden gebracht per mail.

Bevestiging van verzending

Je ontvangt een mail wanneer je pakket klaar is voor verzending. Geef dus steeds een geldig mailadres op. Geen mailtje ontvangen? Kijk dan even in je spamfolder. Nog steeds niets? Neem dan contact met me op via kristien (at) kristienthoelen (punt) be.

Verzending via PostNL

Pakketjes worden verzonden via PostNL. Je ontvangt een Track & Trace code waarmee je de status van je pakket kan volgen.

Op zondag is er standaard geen levering. Meer weten over hun werking? https://onlineverzendservice.be//#/content/faq

Je vindt er onder andere meer informatie over de verschillende bezorgmomenten en werkwijze van levering.

Let op: er wordt enkel geleverd aan standaard huisadressen! Geef dus geen postbus, antwoordnummers of andere adressen op aub.

Kostprijs voor verzending binnen België en naar Nederland

Bij het plaatsen van de bestelling en voorafgaand aan de betaling worden de actuele verzendkosten berekend en getoond.

Verzendkosten zijn afhankelijk van verzending binnen België of verzending naar het buitenland.

Afhalen?

Woon je in de omgeving van Hasselt (België) en wil je graag je bestelling komen afhalen? Gebruik dan de code has1220 in de check-out. Je betaalt dan geen verzendkosten. Nadat de bestelling is verwerkt en klaar is voor verzending ontvang je een mail met de locatie en om het tijdstip af te spreken. Let op: enkel NA bevestiging van de afspraak voor afhaal zal deze kunnen doorgaan.

Verzenden naar iemand als cadeautje?

Wat leuk, en ook dat kan! Vul eerst je eigen persoonsgegevens in en vervolgens deze van de ontvanger.

De verzendkosten zijn afhankelijk of de gelukkige in België of in het buitenland woont.

De mogelijke landen waarnaar wordt verzonden, zijn beschikbaar in het bestelproces.

Wil je graag een korte boodschap meegeven? Noteer deze dan in het "notitieveld" bij je bestelling.

Aankoop digitaal product?

Heb je een digitaal product aangekocht zoals een E-course?

Dan zal je binnen de 1 tot 3 werkdagen nadat je volledige betaling werd ontvangen digitaal toegang krijgen tot je aankoop.

De levering bestaat in ofwel (a) het voorzien van een log-in tot een online platform. Deze log-in wordt per mail bezorgd aan het door jouw opgegeven mailadres ofwel (b) ontvang je de volledige E-course dan wel periodiek onderdelen ervan per mail, ofwel (c) ontvang je een combinatie van beide (a) en (b).