Tell your story with jewelry

Binnen de 1 tot 3 werkdagen verzonden

Veilig betalen

Handgemaakte juwelen van duurzame materialen

Regelmatig nieuwe producten in de shop

Steeds leuk verpakt.

Leuk voor jezelf of om te schenken

Laatste nieuwe producten

Ontmoet de ontwerpster

hallo ik ben kristien thoelen

Hey! Ik ben Kristien. Al mijn hele leven ben ik begeesterd door juwelen en het ontwerpen ervan. Ik volgde dan ook al meerdere cursussen zoals onder andere edelsmeden en verloren wastechnieken. Dankzij de hulp van mijn handige vader zag in 2019 mijn eigen atelier in Hasselt (België) het levenslicht.

Wat mijn ontwerpen betreft verwijs ik graag naar Beth Kempton in haar boek “Wabi Sabi”:

“Als een pottenbakker een reeks potten maakt, streeft hij niet naar perfectie in de vorm van symmetrie en uniformiteit. Als dat zo was, zou hij wel een machine gebruiken. Hij streeft naar natuurlijke schoonheid, een teken dat het met de hand is gemaakt en doordrenkt is van gevoel.”

En dat is exact waar ik voor sta. Alle producten zijn dan ook zelf ontworpen en met de hand gemaakt. Dit maakt van elk exemplaar meteen een uniek stuk.

Wil je graag nog meer weten over de persoon achter de juwelen? Klik dan hier.

Het juweel dat jou aanspreekt, vertelt iets over jezelf

Mijn filosofie

Juwelen zijn meer dan enkel een versiering

Een verhaal, betekenis of herinnering

Juwelen kunnen ons helpen herinneren aan een belangrijke gebeurtenis en/of onze dierbaren. Zij kunnen ons eigen verleden reflecteren en persoonlijke mijlpalen markeren.

Zij vertellen een verhaal, ons verhaal. Hierdoor worden ze een verlengstuk van onszelf. Ze worden verrijkt door hun betekenis, verhaal en/of herinnering. Juwelen die met andere woorden voor jou een persoonlijke meerwaarde bieden. Dat is hun kracht.

Uiting van onszelf

Met juwelen kunnen we onszelf uiten in wie we zijn. Laat daarom mijn juwelen je het nodige zelfvertrouwen geven en laat je eigenheid aan de rest van de wereld zien! Draag gerust die ene felgekleurde jurk, je nonchalant kapsel en uitbundige broche met lange zilveren oorbellen. Wees wie jij bent, geniet van elke dag en straal!

Onuitputtelijke bron

Laat in een snel veranderende en drukke wereld vol onzekerheden juwelen een houvast bieden in moeilijke tijden en dankbaarheid bij goede momenten. Laat daarom mijn juwelen je kracht, geloof en hoop bieden of een uiting zijn van je emoties zodat ze een gids kunnen zijn in alle facetten van leven.

Handgemaakt in eigen atelier

Alle producten heb ik zelf ontworpen, met de hand gemaakt en vooral met veel liefde, geduld en gevoel. Er is dan ook geen sprake van massaproductie. Dikwijls is er dan ook maar een beperkt aantal van een artikel terug te vinden. Dit maakt van elk stuk meteen een uniek, kwalitatief exemplaar, met zijn eigen kenmerken en imperfecties. Net zoals elke mens uniek en imperfect is, dat is zijn ware schoonheid.


Extra informatie

Jij bent GOUD waard!

Bedankt dat je shopt bij een kleine, Belgische onderneming.