Het Team

Ontmoet het team

Zaakvoerster

Kristien is verzot op alles wat met creativiteit te maken heeft, houdt van dieren, juwelen, nagellak, is verslaafd aan horloges, ringen en papergoodies. Heeft ruime interesses, vindt persoonlijke groei belangrijk en volgt graag workshops, zoals juweelontwerp. Daar is ze van kleins af aan al door begeesterd. Als juweelontwerpster bedenkt ze haar eigen ontwerpen. Ze geniet ervan andere mensen te helpen. Iets aanbieden waar iemand zich in herkent, daar gaat ze voor.

Public relations manager

Met zijn vrolijkheid en enthousiasme staat Miel steeds klaar om klanten te speuren en te begroeten. Hij selecteert de beste kiekjes voor marketing, legt contacten en heeft een neus voor de laatste trends. Hij is een brok aan creatieve energie en door zijn spontaniteit kan je niet anders dan zelf vrolijk worden.  Zijn filosofie? “One happy dog! One happy customer!”

Kwaliteitsmanager

Niets ontsnapt aan het alziend oog van Muesli. Met het nodige geduld en aandacht staat hij garant voor de kwaliteit in elke fase van het productieproces. Tenminste als hij geen voorrang geeft aan zijn “slaapuurtjes”. Maar dat hij zijn taak serieus neemt blijkt al snel, want geen enkel aanbod wordt gelanceerd en verkocht zonder zijn final check-up. Klant tevreden? Muesli tevreden en andersom!

Operations manager

Hoewel hij met zijn senior leeftijd al pensioengerechtigd is, kan Lipton (Nijnie voor de vrienden) het niet laten om bezig te blijven. Als flexi-jobber is hij dan ook nog steeds in de weer om de dagelijkse bedrijfsvoering in goede banen te leiden, het productieproces te optimaliseren en nieuw aanbod te bedenken. Hij weet als de beste de “wortel” van de zaak aan te pakken.