Nood aan positiviteit? Een Snail Mail oproep!
 30-11-2021  Gevoel(17) Leuk(20)

Ben je het hele Corona-gebeuren ook zo beu? Loop je niet meer warm van telkens maar die facturen en reclame in je brievenbus? Ben je die negatieve nieuwsitems waar je niet vrolijk van wordt ook zo moe? Heb je ook nood aan een vleugje positiviteit in je dag? Iets leuks om naar uit te kunnen kijken? Dan is deze snail mail oproep misschien wel iets voor jou!

Snail Mail is eigenlijk niets nieuws onder de zon. Helemaal niet want vroeger wisten we niet beter dan het gebruik van een ordinaire pen en papier in plaats van een vluchtig berichtje. Toen werden er nog van die leuke (liefdes)briefjes en kaartjes per post naar mekaar gestuurd. Zeker wanneer je ergens op vakantie was en een kaartje over de omgeving kocht om naar de thuisblijvers te sturen. Helaas kwam het dan dikwijls pas aan als je al lang terug thuis was, mabon het was nu eenmaal ook gewoon leuk om te doen én vooral om te krijgen in je brievenbus.

Naar mijn gevoel worden we de laatste tijd teveel met negativiteit geconfronteerd, daarmee dat ik dacht: tijd voor wat positieve vibes. Dus heb ook jij net zoals mij nood aan wat positiviteit, iets leuks om naar uit te kijken en iets waar je brievenbusklep sneller van gaat klapperen en jij zelf ook vrolijk van wordt? Doe dan mee want het is eigenlijk heel simpel!

Stuur een mailtje naar kristien(at)kristienthoelen(punt)be met vermelding van je naam en adres. Je mag eventueel iets heel kort over jezelf vertellen maar dat moet niet. Nadien komt er een (post)kaartje jouw richting uit*. Let op: er is wel 1 voorwaarde aan verbonden, namelijk dat je mij een kaartje terugstuurt. Dat mag gekocht zijn maar zeker ook helemaal zelfgemaakt. Leef je uit!

Hopelijk tot snel voor een feestje in je brievenbus!

*en dan maar hopen dat Bpost haar werk goed doet 😉


Hey! Ik ben Kristien. Welkom op mijn blog. Een platform vol inspirerende en motiverende verhalen over zelfzorg, creativiteit, uitdagingen en zelfontwikkeling.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Categorieën


Laatste Posts

Lichtpuntjes ontvangen?

Krijg gratis toegang tot de Lichtpuntjesbibliotheek met freebies voor het versterken van jouw mentaal welzijn!

Door op "inschrijven" te klikken ga je ermee akkoord dat ik je mag verblijden met mijn Lichtpuntjes in je mailbox.

Lichtpuntjes worden max. 2 keer per maand verzonden. Uitschrijven kan steeds via de magische uitschrijflink die je onderaan iedere mail vindt.