A london (design) journey
 29-06-2017  Design(9)
De titel verraadt het al: deze keer een artikel over een driedaagse trip doorheen Londen met niet enkel aandacht voor de stad maar ook met oog voor leuk bedachte (design) onderwerpen. Zo kwam ik op het toilet van Leon volgende retro mix and match-vloertegels tegen. Ze hadden ook een leuke WC-rolhouder bedacht: Ja, je ziet het goed. Een buizenstelsel 🙂 ze hebben er trouwens ook leuke burgers en gratis (fris) muntwater. Ook toffe locatie om even aan een project of voor je werk bezig te zijn. Daarvoor is de bovenste verdieping (snackhoek) van boekenshop Foyle's trouwens ook een aanrader. Lijkt me leuk om er als freelancer even van de omgeving te genieten terwijl je werkt... dit is er overigens niet ongewoon. Er zullen ongetwijfeld nog meer leuke locaties zijn! In het hotel waren ook een aantal leuk bedachte toepassingen. Wat dacht je van de douchekraan aan te kunnen zetten zonder eerst ervoor in de douche zelf te moeten stappen? 🙂 een gat in de douchewand maakt dit alvast mogelijk. Ook de ingebouwde ledverlichting in de spiegel was met zijn touchmodule best fancy: Voor wie dus zeker wil zijn van haar mascaralijn of van zijn geschoren snorharen: van groen naar blauw en ge zijt vertrokken met extra licht 😉

Hey! Ik ben Kristien. Welkom op mijn blog. Een platform vol inspirerende en motiverende verhalen over zelfzorg, creativiteit, uitdagingen en zelfontwikkeling.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Categorieën


Laatste Posts

Lichtpuntjes ontvangen?

Krijg gratis toegang tot de Lichtpuntjesbibliotheek met freebies voor het versterken van jouw mentaal welzijn!

Door op "inschrijven" te klikken ga je ermee akkoord dat ik je mag verblijden met mijn Lichtpuntjes in je mailbox.

Lichtpuntjes worden max. 2 keer per maand verzonden. Uitschrijven kan steeds via de magische uitschrijflink die je onderaan iedere mail vindt.